top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverKatrien VK

Stem voor de toekomst - Kies Katrien


Stem voor de toekomst - Kies Katrien


Zondag laatstleden stelde ik mijn kandidatuur voor het provinciaal voorzitterschap van CD&V Vlaams-Brabant na voordracht door 4 afdelingen.

Mijn kandidatuur is geïnspireerd vanuit mijn jarenlange engagement in de partij. Sinds 2010 ben ik lid van de CD&V maar sedert veel langer al sympathisant. Christen-democratie zit in mijn bloed, lijf en genen. En daar komt voor deze kandidatuur bij dat heel Vlaams-Brabant bekend is voor me: afkomstig uit Aarschot, gestudeerd in Leuven en nu gesetteld in Beersel. Dus een echte Vlaams-Brabander die de beide kanten van de provincie wil verenigen en vertegenwoordigen. Hiervoor liet ik me dan ook voordragen door afdelingen verspreid in de hele provincie en niet louter regionaal.

De Christen-Democratie mag haar afspraak met de geschiedenis niet missen en dient daartoe alles uit de kast te halen. Dat engagement ga ik heel graag aan!

Stem voor de toekomst, kies Katrien.
65 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page