top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverKatrien VK

Katrien Van Kriekinge op de vijfde plaats op federale lijst voor cd&v in Vlaams-Brabant.

Lijsttrekker Sammy Mahdi: “Katrien heeft zich als provinciale voorzitter de voorbije jaren ontzettend hard ingezet voor onze mooie provincie. Bovendien beschikt ze als notaris over de nodige juridische expertise. Ik ben dan ook enorm blij dat ze Vlaams-Brabantse ploeg komt versterken en dat op plaats vijf op de federale lijst."


Katrien Van Kriekinge: "Christen- democratie zit in mijn bloed, lijf en genen en vertrekt vanuit het motto 'zien, oordelen, handelen’. Als jonge mama en notaris wil ik me dan ook graag verder blijven inzetten voor betaalbaar wonen, sociale rechtvaardigheid en gelijke kansen."


Op 9 juni trekt de kiezer naar de stembus voor de Vlaams, federale en Europese verkiezingen. CD&V Vlaams-Brabant heeft een sterk gevarieerde lijst van mannen en vrouwen, jong en oud, ervaring en vernieuwing om de provincie te vertegenwoordigen. Samen met Sammy Mahdi trekken ze de komende maanden doorheen heel Vlaams-Brabant om mensen warm te maken voor het cd&v-verhaal.22 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Avanti

Comments


bottom of page