top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverKatrien VK

Laat de toekomst maar komen!

In december 2019 werd ik verkozen in onze provincie als eerste vrouwelijke provinciale voorzitter ooit in onze partij. De termijn werd ingekort maar met veel plezier ga ik voor deze verlenging!

(lees verder onder de afbeelding)

De afgelopen twee jaar waren zeer intens en boeiend maar waarbij corona een echte spelbreker was. Amper 2 maanden na de verkiezing begon deze crisis en verliep niets zoals het voorzien was. Niettemin heb ik getracht er steeds voor onze provincie te zijn. Het statutair congres in juni was een hele opdracht om vanuit onze provincie te leiden maar we hebben dat als provincie met verve gedaan. De stem van onze Vlaams-Brabantse afdeling was zeker duidelijk gehoord! Ook bij het inhoudelijk congres in het najaar 2021 is er volop ingezet vanuit onze provincie op het gesprek met onze leden, wat ook succesvol gelukt is! Op die manier maken we van ons terug een ‘Wij’!

Daarnaast zal ik de volgende 3 jaar volop blijven inzetten op het ontdekken van ieders talent in onze provincie. Want uw talent is onze toekomst!

Laat de toekomst maar komen!
30 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page