top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverKatrien VK

En dan nu, vooruit!

Met 57% van de Vlaams-Brabantse stemmen werd ik afgelopen vrijdag verkozen! Vooreerst mijn grote dank aan alle stemmers en iedereen die me de laatste weken gesteund en geholpen heeft. Onder enig voorbehoud is mijn verkiezing zelfs een absolute primeur, want ik ben de eerste vrouw die provinciale voorzitter wordt, al zeker voor Vlaams-Brabant!

Tegelijk werd ook de uitslag van onze geleding Vrouw&Maatschappij meegedeeld. Daar haalde mijn campagnebuddy Nele het met 56% van de stemmen. Twee Aarschotse vrouwen nemen het nu over, maar de uitdaging is niet min.

Eveneens vrijdag werd Joachim Coens tot nieuwe nationale voorzitter verkozen, in het geval dat het u moest ontgaan zijn... Na een intense 6 weken van verkiezingen en campagne, kan de partij zich nu focussen op wat eerst moet gebeuren: onze beweging herstarten na de nederlaag van mei dit jaar.


In de provincie Vlaams-Brabant zal dit zich al vast vertalen naar het bezoeken van alle afdelingen binnen de kortst mogelijke tijd en het gesprek met elke afdeling aan te gaan. Wat maakt ons als Christen-Democraten uniek? Waarin doen we het beter dan de anderen? Wat verwachten onze leden van de diverse niveaus en hoe vertalen we dit van beneden naar boven het best?


Op de iets langere termijn moet het gesprek met de burgemeesters, eerste mandatarissen en geledingen gevoerd worden over welk groeipad we voorstellen voor het dubbele verkiezingsjaar van 2024. Welke leden schieten er nu al uit en verdienen onze aandacht om volle kracht te zijn in 2024?


Een stem voor de toekomst met het werk dat nu begint. En dan nu, vooruit!

Tot gauw in de afdeling!


Katrien


105 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commenti


bottom of page