top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverKatrien VK

Daar is de stembrief - een beslissende keuze!


Stem voor de toekomst - Kies Katrien

Na weken van aankondigingen vallen sinds deze week de stembrieven in ieders brievenbus. Het moment van de waarheid breekt dus aan!

En hoewel het snel na de verkiezingen duidelijk was dat er interne verkiezingen zouden volgen, is het toch een vrij korte campagne geweest. Met 3 kandidaten hangt het deze keer werkelijk van elke stem van elk lid af.

Deze verkiezingen kunnen echt het keerpunt voor onze partij betekenen mits de juiste mensen het roer overnemen. Voor onze provincie is dit keerpunt eveneens belangrijk! Na jaren van interne verdeeldheid tussen Oost en West, de verschillende standen... hebben we elkaar meer dan ooit provinciebreed nodig om de Christen-Democratie relevant te houden in deze maatschappij, want elke mens telt. De uitdagingen van deze provincie zijn groot op het vlak van betaalbare huisvestiging, arbeid, mobiliteit, onderwijs. Daarbij is het belangrijk te weten dat we iedereen hiervoor nodig hebben, van Oost tot West, van basislid tot topmandataris, maar vooral samen.Om dat goed georganiseerd te krijgen, moeten we in de eerste plaats kijken hoe we onze leden en mandatarissen het gemakkelijkste in diverse vergaderingen kunnen bereiken zonder 5 keer hetzelfde te vertellen. Voor bepaalde thema's is dit in de lokale afdeling, zelfs in de secties, maar andere thema's verdienen ruimere vergadering in de regio of de provincie. Afdelingen en regio's die vandaag goed werken, verdienen in de eerste plaats een stevige ondersteuning, want een winnend team veranderen we niet. Maar deze structuren mogen ons niet beletten om over de grenzen van afdelingen of regio's te kijken naar thema's die meerderen binden. Wanneer we alle krachten en kennis kunnen bundelen die onze provincie rijk is, kunnen we samen een prachtig verhaal maken, waar de christendemocraten het sterkst in zijn.


Mijn kaartjes zijn in druk maar hebben vertraging opgelopen dus laat ik het graag in deze post gevoegd.


Tot binnenkort!


Katrien
108 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page